FIT Skincare

FIT Skincare is een reeks technologisch geavanceerde, zeer effectieve, natuurlijke serums en ultra-serums. Bekroonde huid-, haar- en lichaamsoplossingen die boven hun concurrenten uitstaan.

OXY-FIT-10

Technologisch geavanceerd OXY-FIT-10 is FIT Skincare’s unieke zuurstofafgiftesysteem dat de ATP-productie stimuleert en de kracht achter het FIT Skincare assortiment is. De OXY-FIT-10 technologie is de product van jarenlange navorsing door FIT Skincare ze formuleringschemici.

Verhoogde ATP-productie.

OXY-FIT-10 verhoogt het ademhalingsvermogen van de huidcellen. Deze toename in celademhaling betekent een toename in ATP-productie. En hoe meer ATP wordt geproduceerd, hoe groter het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen en te regenereren.
Verbeterde hydratatie.

Verhoogde ATP-activiteit produceert water (H2O) dat het DNA van de cellen hydrateert. Een primaire oorzaak van celveroudering is het opdrogen van DNA, dus de toename van de ATP-productie verhoogt ook de hydratatie van de huidcellen die de huid beschermt, herstelt en doet herleven.
Verhoogde collageenproductie.

OXY-FIT-10 verhoogt ook de productie van collageen, verbetert het vermogen van de huid om de elasticiteit te herstellen en te behouden, waardoor de huid er frisser, gezonder en jonger uitziet.

Van het Moisturizing Ultra Serum dat intense dagelijkse hydratatie levert, fijne lijntjes, wallen onder de ogen herstelt en onzuiverheden vermindert tot de Active Shampoo die reinigt, nieuwe groei stimuleert, versterkt, dikker maakt en haaruitval voorkomt.

FIT huidverzorging is meer dan alleen geweldige huid-, haar- en lichaamsverzorging. Het bezorgt een moment van blijvende luxe. Elke dag. Samen met ingebouwde bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon, vervuiling en stress. De FIT-gebruiker ziet er fris uit, voelt geweldig aan en is volledig voorbereid op de uitdagingen van het moderne leven.