Startpagina

De groothandelaar die je eerste stelt.

Onze belofte aan je is dat we alleen hoogwaardige biologische en ecologisch verantwoorde producten zullen leveren die resultaten bieden wat je cliënten ze levenskwaliteit verbeteren. Tegen een aankoop prijs wat het mogelijk maakt voor je zaak om een eerlijke winst te maken.

Ons verhaal in een notendop.

B2B-Aesthetics is onderdeel van ALC Enterprise en een zusterbedrijf van LaserCollege.

We geloven dat retail in de toekomst een veel groter onderdeel van een salon zal worden, nu dat we hebben ervaren hoe snel dingen kunnen veranderen. Retail is de enige manier om een personenzorg zaak draaiend te houden wanneer je niet een behandeling kan doen.

B2B-Aesthetics richt zich op hoogwaardige biologische en ecologisch verantwoorde producten die niet algemeen verkrijgbaar zijn in de reguliere detailhandel. Hiermee heeft je zaak een unieke voordeel.

Onze kernwaarden zijn transparantie en rechtvaardigheid.

Hoe om als een groothandel cliënt (retailer) te registreren.

Klik op Account aanmaken om een nieuw account te registreren. Wanneer je inlogt op je account kan je de retail prijzen van de producten zien.

Stuur een email naar info@b2b-aesthetics.be om als een groothandel client (retailer) te registreren en om toegang tot de groothandelsprijzen te krijgen.


Contacteer Ons

ALC Enterprise handel als B2B-Aesthetics
Ondernemingsnummer: 0742 583 894
BTW: BE 0742 583 894
Telefoon: 0032 11 92 03 45
Email: info(@)b2b-aesthetics.be

Adres:
Burkweg 1
3520 Zonhoven, Belgie