VITAMAN

Australië is misschien wel een van de mooiste plekken ter wereld. De wilde en ruige Australische omgeving, bekend om zijn werkelijk ontzagwekkende landschappen en woeste extremen, is de levenskracht en inspiratie achter VITAMAN.

Van de stranden tot de regenwouden tot de outback – en zelfs de stedelijke oerwouden die we thuis noemen – VITAMAN-producten vieren de rauwe schoonheid van de natuur en benutten haar kracht om effectieve huidverzorgings- en haarverzorgingsoplossingen voor mannen te creëren. Al onze producten worden met trots gemaakt in Australië – Sydney, om specifiek te zijn – met alleen de beste ingrediënten die Australië te bieden heeft: de inheemse plantaardige ingrediënten.

Gesteund door de wetenschap en al meer dan 40.000 jaar beproefd door de inheemse bewoners van Australië, zijn de unieke eigenschappen van de van nature afgeleide botanische producten alleen te vinden in Australië – die doordacht zijn verwerkt in al onze producten.

Net als het wilde en ongetemde terrein van Australië, zijn mannen evenzeer een ding van mythen en legendes. Gelijke delen, charme, atletiek en een goed uiterlijk, gelaagd met een blijvend verlangen om het leven ten volle te leven.

VITAMAN is geboren uit de wens om te voldoen aan de unieke verzorgingsbehoeften van mannen, met alleen de beste inheemse ingrediënten. Met het outback als levend laboratorium voor het sourcen en testen van alleen de puurste en meest effectieve natuurlijke oplossingen voor de huid en het haar van mannen, is VITAMAN wereldwijd bekend geworden als een leider in actieve naturals.

ANDERS ALS ANDERE MANNEN HUIDVERZORGING EN HAARVERZORGING.

Er zijn veel redenen om van VITAMAN te houden. Hier zijn er slechts een paar die ons opvallen.

  • Spa-kwaliteitsproducten die zijn samengesteld om te voldoen aan de unieke huidverzorgings- en haarverzorgingsbehoeften van mannen, gemaakt met een combinatie van natuurlijk afgeleide en gecertificeerde biologische inheemse Australische plantaardige ingrediënten die voldoen aan de hoogste zuiverheids- en kwaliteitsnormen.
  • Antioxidantrijke witte theebasis heeft meer actieve voordelen voor de huid en het haar dan andere producten op waterbasis.
  • Zo natuurlijk dat ze praktisch eetbaar zijn!
    • Geen schadelijke synthetische chemicaliën, kunstmatige geurstoffen of onnodige kleuren.
    • Vrij van parabenen, ftalaten, glycolen, minerale olie, DEA, TEA en ethanol.
    • Dierproefvrij, nooit op dieren getest.
  • De verpakkingen zijn milieubewust en volledig recyclebaar.